Diensten

Algemeen

Vakkundig en zorgvuldig van voorbereiding tot uitvoering.

Dat is waar we voor staan en dat is waar we vanaf het moment dat u bij ons een offerte aanvraagt tot na de oplevering voor gaan. 

Daarom schilderen we alleen met hoogwaardige producten (verf die beter bestand is tegen weersinvloeden, een strakker resultaat geeft én duurzame bescherming biedt) en zorgen we ervoor dat op iedere ondergrond de juiste verfmaterialen gebruikt worden zodat u jaren plezier heeft van uw schilderwerk en wij hier ook met een gerust hart garantie op durven geven. 

En juist daarom komt Marlon ook altijd bij u langs om het werk ter plaatse te bekijken en alles met u door te nemen. Na dit bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte waarin e.e.a. duidelijk staat beschreven zodat u precies weet waar u met ons aan toe bent!

Wij gaan dus voor uw volle tevredenheid, en we willen heel graag weten of onze opdrachtgevers inderdaad tevreden zijn met ons werk, leveren wij de kwaliteit die ze (terecht) eisen, voldoen we aan hun verwachtingen? Vandaar dat we na oplevering om een beoordeling vragen (we sturen onze opdrachtgevers een klanttevredenheidsonderzoek toe) en omdat we trots zijn op de resultaten vindt u deze terug bij Referenties.

 

Contact Formulier

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.