Diensten

Muurdecoratie

  • Sauswerk (zowel binnen als buiten)
  • Structuurverf
  • Glasweefselbehang

 

Vroeger was het eigenlijk vanzelfsprekend om een 'behangetje' op de muur te hebben. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om wanden en plafonds mee af te werken.

Traditioneel of modern, met structuur of superstrak, in kleur of in één van de vele wit-tinten?

U kunt natuurlijk nog steeds kiezen voor behang, er zijn heel veel prachtige dessins verkrijgbaar. En ook muurverf is verkrijgbaar in diverse soorten en ontelbaar veel kleuren.

Zo zijn er natuurlijk de traditionele gladde muurverf en de populaire structuur muurverf. Ook zijn er een aantal decoratieve muurverven met verschillende effecten verkrijgbaar (denk aan hierbij aan schaduw, multicolour of metallic). 

En heeft uw wel eens gedacht aan een combinatie van glasweefsel en muurverf?

Glasweefselbehang  (ook wel glasvezelbehang genoemd, glasvliesbehang is de dunnere variant en renovlies is de variant zonder structuur) is een relatief nieuwe behangsoort. 

Fijne glasvezels zijn de basis. Na weving en persing is het resultaat een fijn en zeer sterk gaas. Daarin kunnen verdikkingen worden aangebracht, zodat een mooie structuur zichtbaar wordt. Glasweefselbehang is bijzonder sterk, stootvast, scheuroverbruggend  en makkelijk te reinigen. Het is verkrijgbaar in diverse dessins en doordat het blijvend overschilderbaar is blijft  het bij u passen.

Bovendien kan glasweefsel  niet alleen worden toegepast in de woon- en/of slaapkamer maar het is ook heel geschikt voor de vochtige ruimtes.

Kortom: Keus genoeg!

Contact Formulier

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.