Nieuws

Dat Marlon van Gestel Schilderwerken bij de 25 beste Betere Schilders van 2011 zat (er zijn ruim 400 schilders aangesloten bij deze kwaliteitsorganisatie), was op zich al een heel aangename verrrassing. Uiteindelijk is Marlon op de 10e plaats geëindigd en daar zijn we natuurlijk helemaal enrom blij mee! Aan alle opdrachtgevers die hebben meegewerkt aan de klanttevredenheidsonderzoeken, ontzettend bedankt, we zijn blij dat u tevreden bent!

Hieronder het 'officiële persbericht'

_____________________________

Persbericht

Marlon van Gestel Schilderwerken wint landelijke klanttevredenheidsprijs

Marlon van Gestel Schilderwerken mag zich vanaf donderdag 22 maart jongstleden tot de 25 beste vakschilders in Nederland rekenen, die zijn aangesloten bij de landelijke kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 400 vakschilders te waarborgen en te controleren.

Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. “Ik ben dan ook zeer vereerd dat ook mijn klanten het werk zo enorm waarderen,” aldus de trotse prijswinnaar.

De klanten van een Erkend Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn en kunnen na het opgeleverde schilderwerk heel gemakkelijk en online een gedetailleerde beoordeling geven van het werk. Op basis van deze beoordelingen wordt de ranglijst opgemaakt. Niet alleen het schildersbedrijf profiteert, alle klanten die aan dit klanttevredenheidsonderzoek meedoen, maken namelijk kans op een schildersbon van liefst €500,-

Graag vertelt Marlon u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk. Bel met Marlon van Gestel Schilderwerken: 06-45094370

Contact Formulier

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.