Referenties

27-04-12 | Onderzoek Klanttevredenheid

Marlon van Gestel Schilderwerken doet continu aan klanttevredenheidsmetingen. Wij willen nl. graag dat onze opdrachtgevers tevreden zijn, maar we willen het ook graag weten als het niet zo zou zijn.

Bij de "Klanttevredenheidaward 2012" mochten wij een Eervolle Vermelding in ontvangst nemen! 

Onze beoordelingen vindt u hier

15-07-11 | Mevr. Deimveld, Spierdijk

Marlon van Gestel Schilderwerken heeft na het huis bekeken te hebben een uiterst verzorgde en gunstige offerte opgemaakt. Na de gunning zijn de werkzaamheden op de afgesproken datum gestart en is de opdracht met verve en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Perfect!!!! Mijn huis ziet er weer keurig uit. Een handige bijkomstigheid is dat Marlon ook dubbelglas ramen vakkundig plaatst. 

Bekijk hier de originele referentie.

26-08-11 | Dhr. Blank, Heerhugowaard

Marlon is een echte aanrader! Na bezichtiging krijg je een keurige offerte waarin alles heel duidelijk staat vermeld. Bij akkoord en het retour sturen van de offerte krijg je ook weer bericht, de communicatie loopt dus heel professioneel en geeft een vertrouwd gevoel van het begin af aan. Marlon verstaat zijn vak en denkt goed mee voor een schitterend eind resultaat. Erg flexibel en een harde werker. Wij zijn dik tevreden en zullen in de toekomst zeker weer bij Marlon aankloppen, wij kunnen iedereen Marlon Schilderwerken dan ook hartelijk aanbevelen. Vriendelijke groet, Denise en Pim 

Bekijk hier de originele referentie. 

11-05-11 | Mevr. Bouland, Schagen

Marlon heeft ons huis geschilderd. Vakwerk! Het ziet er heel strak uit, hij heeft netjes gewekt en... voor een goede prijs. Ook heel prettig: afspraak is afspraak. Prettige persoon, professioneel en vriendelijk. Kortom: wij zijn heel tevreden. 

Bekijk hier de originele referentie.

20-06-11 | Dhr. van Went, Schagen

Marlon is een vakbekwame en uitstekende schilder. Wij zijn daarom ook zeer tevreden met het geleverde werk. Wij genieten van het resultaat en zullen Marlon bij iedereen aanraden. 

Bekijk hier de originele referentie. 

Contact Formulier

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.